logo

Digitalni Marketing

21. stoljeće je promijenilo svijet na mnoge načine, pogotovo naš pogled na biznis. Prije digitalne revolucije brend je bio dobar samo koliko i produkt ili usluga koju pruža, ali danas brend znači mnogo više. Dobar brend radi veliku razliku kada tražite kupce i pokušavate povećati njihovo povjerenje. Tu mi nastupamo.

Što sve uključuje?

Digitalni marketing je širok pojam koji pokriva sve načine promocije produkta ili usluge online.

Sa mnogo načina promocije produkta dolazi i velika ponuda alata, a naša agencija se fokusira na pružanje alata koji su dobri za vašu situaciju.

Naš biznis pruža 3 kategorije digitalnog marketinga

Promoviranje Sadržaja

Upravaljanje Društvenim Mrežama
Izrada Videa
Copywriting

Brending

Izrada Brenda
Vizualni identitet
Savjetovanje

Oglašavanje

Oglašavanje putem Društvenih Mreža
Oglašavanje putem web tražilica
Oglašavanje putem web stranica

Dizajn

Tijekom godina ljudsko je oko naučilo voljeti različite vrste dizajna. Sa mnogo danas dostupnih stilova, biznisi moraju biti oprezni kada biraju onaj koji će ih predstavljati. Današnjica traži da se brendovi bore za svaki dostupni dio pozornosti njihovih klijenata, a nema boljeg načina za to odraditi od jedinstvenog i čistog dizajna.

Izlaganje vaših vrijednosti.

U Expo Growthu se usredotočavamo na ono što je bitno za vas. Naš jedinstveni stil će zadržati pažnju vaših kupaca i prenijeti jasnu poruku. Naš proces uzima vašu ideju te ju obasjava i drži u središtu pozornosti čitavo vrijeme.

Izrada web stranica

Ako nas je digitalna revolucija nečemu naučila to je da je prisutnost na internetu vrlo važna te da se vaše vrijednosti najjasnije vide na vašoj stranici. Vaša stranica čini razliku među vama i konkurencijom i pretvara vaše gledatelje u kupce. Da bi taj proces učinili jednostavnijim morate napraviti da se vaši klijenti osjećaju kao kod kuće.

Izrada web stranica u Expo Growthu je proces definiranja središnjih vrijednosti vašeg biznisa i prezentiranje istih u boljem svijetlu. To čini da se vaši kupci osjećaju cijenjenima i da su zainteresiraniji.

Koja je razlika između dobre i loše stranice?

Dobre stranice:

Primamljive oku
Jednostavne za navigaciju
Brze i sigurne
SEO Optimizirane

Loše stranice:

Spore i naporne
Teške za navigaciju
Nisu dosljedne
Loš SEO